RenginiaiVilnius

Savaitgalį – Europos diena sostinėje

2018-05-11 — Goda Leo0

main

RenginiaiVilnius

Savaitgalį – Europos diena sostinėje

2018-05-11 — Goda Leo0

Gegužės 7-14 dienomis Užsienio reikalų ministerija, bendradarbiaudama su kitomis institucijomis ir ES valstybių ambasadomis, vilniečius ir miesto svečius vėl kvies į jau tradicija tapusius Europos dienos minėjimo renginius. Šiais metais Europos dienos proga ypatingas dėmesys bus skiriamas moksleiviams ir jaunimui.

Visą Europos dienai skirtą savaitę Vilniuje šurmuliuos eilė skirtingų renginių, kuriuos vienijantis tikslas yra diskutuoti ir sužinoti daugiau apie Europą ir Lietuvai svarbius ES klausimus, o svarbiausia – švęsti Europos dieną kartu.

 

Europos dienos renginių metu moksleivių lauks orientacinis žaidimas ,,Europos pasas“, galimybė apsilankyti skirtingose Lietuvos institucijose ir Europos Sąjungos valstybių narių ambasadose, o taip pat laimėti šaunių prizų. Kaip ir kasmet, Europos savaitės renginius vainikuos tradicinė Europos tautų mugė, kuri vyks gegužės 11-13 dienomis Gedimino prospekte bei gegužės 12 d. vyksiantis Europos dienai skirtas šventinis koncertas Vilniaus Kudirkos aikštėje.

Daugiau informacijos: www.europosdiena.lt

Išsamesnė renginių PROGRAMA:

 

Komentuok

Tavo el. paštas nebus skelbiamas. Jis bus naudojamas tam, kad mes galėtume susisiekti.